2024. június 18. - kedd, Arnold,Levente

Szegedi Regionális Természettudományos Diáklaboratórium

Első konzultációs nap - 2011. 05. 26.

Első konzultációs nap - 2011. 05. 26.

Az I. konzultációs nap meghirdetése a projektnyitó rendezvényen történt meg, ahol a partnerintézmények az alábbi előkészületi teendőkre kértük:

  • partneriskolai bemutatkozó ppt összeállítása, és elküldése
  • a projekttel kapcsolatok kérdések megfogalmazása és elküldése
  • intézményi kapcsolattartó kolléga kijelölése
  • a labor tananyagával kapcsolatos kéréseik megfogalmazása

Az első konzultációs nap Dr. Dobi János igazgató úr, a program szakmai vezetőjének köszöntő szavaival vette kezdetét, majd a partnerintézmények ppt-vel illusztrált bemutatkozására került sor.

Tekintettel arra, hogy 2011 a Kémia Nemzetközi Éve, így a rendezvényen a kémia tantárgyhoz kapcsolódóan látványos kísérleteket láthattunk egy kémia programban résztvevő PhD hallgató, és az egyetemi kémia módszertanos kolléganő bemutatásában.

Egy rövid szünetet követően a projektmenedzsment és a laborvezetés képviselői válaszoltak a kollégák kérdéseire. Ezután szaktárgyakként, szekcióban folytatódott a munka. Az egyes szekciók vezetői az adott tantárgyhoz tartozó tananyagfejlesztő munkacsoportok vezetői voltak. A végén rövid összegzéssel köszöntünk el a résztvevőktől, és jeleztük számukra, hogy 2011 őszén kerül megrendezésre a II. sz. konzultációs nap az intézményvezetők és az intézményi kapcsolattartók számára.