2024. február 24. - szombat, Mátyás

Szegedi Regionális Természettudományos Diáklaboratórium

Titkok padlása - 2023. március 18. szombat

Titkok padlása - 2023. március 18. szombat

Természettudományos foglalkozások alsósoknak.

Szeretettel hívjuk az érdeklődő alsós diákokat természettudományos foglalkozásainkra!

Ebben a hónapban a foglalkozás időpontja március 18. szombat

A gyerekeket 8.45 - 8.55 között várjuk a labor bejáratánál, ami az SZTE Gyakorló Gimnázium és Ált. Isk. Tisza Lajos körút 101. szám alatti oldalbejárata.

A gyerekekért 11.50 - 12.00 között lehet jönni ugyanoda.

A délelőtt folyamán a gyerekek 3 db különböző témájú kb. 45 perces foglalkozáson vesznek részt 8 fős csoportokban. Összesen 24 fő számára tudunk lehetőséget biztosítani a programon való részvételre, ezért kérjük, hogy előzetesen jelezzék részvételi szándékukat a regisztrációs űrlap kitöltésével.

A foglalkozásokon való részvétel ingyenes. A foglalkozások szünetében a gyermekeknek szeretnénk egy kis büfét biztosítani. Amennyiben ehhez hozzá tud járulni gyümölcslé vagy ropogtatnivaló formájában, azt megköszönjük.

Regisztráció: az itt található űrlapon

A foglalkozásokkal kapcsolatban további információ az alábbi e-mail címen kérhető: laborvezeto@szereted.hu (Csiszár Imre)

Ha a regisztraciót követően kiderül, hogy gyermeke (pl. betegség miatt) mégsem tud részt venni a foglalkozáson, kérjük legyen kedves ezen az e-mail címen jelezni, mert lehetnek olyanok, akik már nem férnek be a 24 fős keretbe, és akkor őket tudjuk értesíteni erről. Akik ezt a jelzést ilyen esetben korábban is megtették, nekik köszönjük szépen, hogy ilyen figyelmesek voltak!